1. juni 2019

Takk for en fantastisk vår!

Takk for en fantastisk vår!

Vi som har tatt initiativet til “filosofiske samtaler” vil takke alle dere som har deltatt i samtalene; både dere som har fulgt med hele tiden og dere som 'har stukket innom'. Etter vår oppfatning har samtalene vært både tankevekkende og lærerike. Mange har bidratt; for det særegne med dette forum er jo at hver og en er med på å skape innholdet.
Men vi skal selvsagt ikke dra på sommerferie uten en filosofisk sommerfest og vi vil gjerne fortsette med denne tradisjonen i år også. For oss er det viktigste at vi møtes for å skape rom og tid for gode samtaler, for å snakke om filosofi, om livet, litt om framtiden til "filosofiske samtaler" og alt dette til god mat og drikke. 

Vi inviterer til sommerfest lørdag 8/6 kl 1930. Alle som har lyst er velkommen, og det er ikke et krav at du har deltatt på møtene.

Vi ordner med mat. Drikke tar dere med selv. Blir det sol og temperatur kan vi være i hagen hele den nord-norske natta - ellers søker vi inn 

Velkommen til filosofisk sommerfest!


Kart til Forhåpningen 8 finner du via denne linken: http://goo.gl/maps/TmYW(buss nr. 26, 28, 40 fra sentrum)

 
En fest for alle som er glad i gode samtaler!

Denne invitasjonen går ut til alle dere som står på e-postlisten vår og dere er alle sammen velkommen til festen, selv om dere ikke rakk å være med på samtalene som gikk på våren. Ta gjerne også med en venn som kan være interessert i den gode samtalen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar